Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Capelle verdeelt geld over veldsportverenigingen

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

College verdeelt kwart miljoen subsidie onder veldsportverenigingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel heeft ingestemd met de verdeling van de 245.000 gulden subsidie voor de negen veldsportverenigingen in de gemeente.

Op 3 juli 2000 besloot de Capelse gemeenteraad om met ingang van 2001 aan de veldsportverenigingen jaarlijks een geindexeerde subsidie beschikbaar te stellen van totaal f 245.000,- en de Capelse Sport Federatie (CSF) te vragen een verdeleelsleutel te maken. Na overleg tussen de gemeente, de CSF en de verenigingen is nu de volgende verdeling afgesproken.

Voor de voetbalverenigingen: CVV Zwervers f 55.000,- , FC Maluku f 11.000,- , VV Capelle f 48.000,- en Sportvereniging Schollevaar f 42.000,-. Sparta-cricket krijgt f 14.000,- . De Hockey Club Capelle ontvangt f 23.000,- . Honkbal- en Softbalvereniging Euro-Stars en Korfbalvereniging KCC/Van Santen kunnen jaarlijks respectievelijk f 27.000,- en f 24.000 subsidie tegemoetzien. De handbalvereniging HV Cosmos krijgt ten slotte voor haar buitenveld f 1.000,- .

De voorgestelde verdeling is geënt op aantal, oppervlakte en type wedstrijdvelden en een relatie tussen dit aantal wedstrijdvelden en de omvang van de verenigingsgebouwen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie