Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zurich Financial Services Group kiest voor Ariba B2B

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-PERSBERICHT-

Hoofddorp, 13 februari 2001

Zurich Financial Services Group kiest voor Ariba B2B Commerce Platform

Ariba, leverancier van business-to-business eCommerce platforms en netwerk diensten, heeft vandaag aangekondigd dat de Zurich Financial Services Group het Ariba B2B Commerce Platform heeft geselecteerd om schaalvoordelen in de supply chain te behalen en de efficiency hiervan te vergroten.

Het Ariba B2B Commerce Platform bevat de Ariba Buyer oplossing, waarmee iedere Zurich medewerker vanaf zijn of haar desktop inkopen kan afhandelen en waarmee zij direct verbonden zijn met de voorkeursleveranciers van Zurich en B2B marktplaatsen wat kostenreducties, meer efficiency en verbeterde handelsrelaties tot gevolg zal hebben. Met de komst van Zurich Financial Services bevestigt Ariba haar rol in de financiële industrie. Inmiddels verzorgen reeds meer dan vijftig marktleiders uit deze branche hun inkopen middels de Ariba Buyer oplossing. Voor Zurich Financial Services vormt de introductie van Ariba Buyer een belangrijk onderdeel van haar eBusiness strategie, waarbinnen ze internettechnologie aanwendt om zowel richting consumenten als intern haar bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen.

ACSN
Als klant van Ariba Buyer heeft Zurich Financial Service via het Ariba Commerce Services Network (ACSN) wereldwijd toegang tot duizenden leveranciers. Dit levert een transparante samenwerking tussen inkopers en leveranciers op. Het Ariba Commerce Services Network is Ariba's netwerkinfrastructuur dat diensten levert aan bedrijven in het B2B ecosysteem. B2B handelspartners kunnen middels het netwerk op een makkelijke manier met elkaar communiceren en samenwerken en wereldwijd gebruik maken van bijvoorbeeld supply chain management, financiële, sourcing of logistieke diensten.

Over Ariba
Ariba is de wereldwijde marktleider in B2B eCommerce oplossingen. Het Ariba B2B Commerce platform is een open end-to-end infrastructuur van interoperationele software oplossingen en Web-based commerce diensten. Dit platform stelt bedrijven in staat om efficiënt online handel te voeren en bevordert de integratie en samenwerking tussen B2B marktplaatsen, kopers, leveranciers en service providers. Het wereldwijde bereik en de functionaliteiten van het Ariba B2B Commerce platform creëren, met behulp van internet, schaalvoordelen en efficiency op processen voor toonaangevende bedrijven over de hele wereld, inclusief meer dan 20 bedrijven uit de Fortune 100.

Over Zurich Financial Services Group
De Zurich Financial Services Group is een belangrijke speler in de financiële dienstverlening. Het hoofdkantoor is in Zwitserland, en de Group heeft daarnaast een sterke positie in de Verenigde Staten en Groot Brittanië. Zurich Financial Services Group heeft kantoren in meer dan 60 landen en heeft in totaal meer dan 35 miljoen klanten en 68.000 medewerkers. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zurich.com.


-EINDE BERICHT-

Voor meer informatie:

Ariba Benelux
Roelof Lamberts
+31 (0)23 568 4720
(rlamberts@ariba.com)

Winkelman & van Hessen
Fleur van Bruggen / Jacqueline Bosselaar
+31 (0)70 416 1616
(fvanbruggen@wenvh.nl) / (jbosselaar@wenvh.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie