Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord: verkeersongeval met letsel

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 12-02-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de Sprongseweg in Rijkevoort is zondagnacht een 27 jarige inwoner van Rijkevoort gewond geraakt. De man raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom. Deze boom brak door de klap doormidden en kwam over het fietspad te liggen waarna de auto van het slachtoffer tegen een tweede boom tot stilstand kwam. Het slachtoffer bleek bekneld in de auto te zitten, hij is door de brandweer, ambulancepersoneel en een mobiel medisch team bevrijd uit zijn benarde positie. Hij is daarna met onbekend letsel overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

ONDER INVLOED

Een 21 jarige man uit Denemarken heeft zondagnacht een boete van f. 900,- ontvangen omdat hij onder invloed van alcohol in een auto reed. Hij werd gecontroleerd op de A 73 onder Haps. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van 5 uren.

INBRAAK IN WONING

Tussen zaterdagmiddag en zondagmorgen is ingebroken in een woning aan de Bostulp in Cuijk. Onbekenden bleken een deur opengebroken te hebben. De bewoners missen sieraden, kleding en geld. In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Klaver in Cuijk. Uit de woning verdween geld en een telefoon.

DIEFSTAL AUTO

In Westerbeek is maandagmorgen een blauwe Volkswagen Caddy gestolen. De auto, kenteken 53-VN-DG, stond geparkeerd bij een woning aan de Beekstraat. De eigenaar liet de sleutels op het contactslot zitten en ging even een woning binnen . Toen hij 10 minuten later terug kwam bleek de auto verdwenen te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie