Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expertise Centrum Taxonomie van UvA drie maal hoogste score

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamExpertise Centrum Taxonomie drie maal hoogste scoreHet Expertise Centrum Taxonomie (ETI) krijgt voor het derde achtereenvolgende jaar een investeringssubside van 250.000,- van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). ETI, opgericht in 1990 als stichting onder de Universiteit van Amsterdam, heeft tot doel de taxonomie, systematiek (van levende organismen) en biodiversiteit te bevorderen en door innovatief gebruik van informatie- en communicatietechnologie. Op 1 februari 2001 maakte NWO, gebied Aard- en Levenswetenschappen (ALW), bekend dat ETI in de jaarlijkse competitie NWO-middelgroot voor deze investeringsubsidie op elk van de drie criteria (wetenschappelijk belang, wetenschappelijke urgentie ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie