Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Tweede Kamer der Staten Generaal
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.


* update: 12.30 uur

dinsdag 13 februari 2001
Hierna heeft het wekelijkse mondelinge vragenuur plaats. Hierbij komen achtereenvolgens de volgende vragen aan de orde:
-van mevrouw Vos (GroenLinks) aan de minister Brinkhorst (Landbouw, Natuurbeheer en Visserij) over zijn reactie op de plannen van Duitsland voor een drastisch groene hervorming van de landbouw.
-van mevrouw Noorman-Den Uyl (PvdA) aan minister Van Boxtel (Grote Steden- en Integratiebeleid) over het verzorgen van inburgeringscursussen door de TNT-groep (post)
-van de heer Van der Steenhoven(GroenLinks) aan minister Netelenbos (Verkeer en Waterstaat) en de staatssecretaris Remkes (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer) over de aankondiging van de Stichtse Milieufederatie dat zij een rechtzaak overwegen om de bouw van de vinex lokatie Leidsche Rijn stil te leggen, in verband met het niet aanwezig zijn van voldoende hoogwaardig openbaar vervoer om de lokatie voldoende te kunnen ontsluiten.

-van de heer Harrewijn(GroenLinks) aan de minister Vermeend (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) over inkomensontwikkeling bij de minima als gevolg van het nieuwe belastingplan.

Vervolgens stelt de Kamer haar agenda voor de komende periode vast en volgen stemmingen.
heer Van de Camp (CDA) inzake de wijziging van de

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie