Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Uden: ree gedood bij aanrijding

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 13-02-2001
Persbericht district De Leijgraaf

AUTO WEG

In de nacht van maandag op dinsdag is een auto gestolen op het Landschrijversveld in Uden. het voertuig betrof een grijze Opel Kadett, kenteken PT-VS-24.

REE DOOD NA AANRIJDING

Op de Reigerweg in Odiliapeel botste vanmorgen een 51-jarige autobestuurder uit die plaats op een ree. De man bleef ongedeerd, het dier was op slag dood. Van de auto waren twee koplampen en een richtingaanwijzer kapot, ook zat er een deuk in de motorkap.

INBREKERS BETRAPT

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Spitsen in Uden. Een getuige, die twee inbrekers had gezien die een ruitje vernielden, waarschuwde de politie. Toen de agenten ter plekke kwamen, namen de inbrekers de benen. Zij konder niet meer worden achterhaald.

INBRAAK IN SCHOOL

Afgelopen nacht is ingebroken in een school aan de Maatsestraat in Uden. Na het verbreken van een raam nam de dader een videorecorder weg ter waarde van f.400,--.

ONDER INVLOED

Op de Julianastraat in Uden is vannacht een 46-jarige autobestuurder uit Nijmegen aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van f.410,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie