Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland: onderzoek naar subsidiefraude

Datum nieuwsfeit: 13-02-2001
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Subsidiefraude

13-2-2001. De centrale recherche doet in opdracht van de officier van justitie van het parket Amsterdam onderzoek naar mogelijke subsidiefraude. In het kader daarvan zijn vandaag onder supervisie van de rechter-commissaris en de officier van justitie in Amsterdam-Zuidoost ter inbeslagname op acht adressen zoekingen verricht. Dit heeft geleid tot inbeslagname van administraties, waaronder geautomatiseerde administraties. Het onderzoek is gericht tegen een in Zuidoost gevestigde stichting die zich bezighoudt met werkgelegenheidsprojecten en schuldsanering. De bestaande verdenkingen zijn de misdrijven valsheid in geschrifte, verduistering, oplichting en overtreding van de coördinatiewet sociale verzekeringen. Tot nu ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie