Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koerswijziging beleid Noord-Holland bestuurlijke organisatie

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, woensdag 14 februari 2001

Koerswijziging provinciaal beleid bestuurlijke organisatie Gedeputeerde Staten (GS) vragen Provinciale Staten (PS) in de toekomst te kiezen voor een meer pro-actieve provinciale rol bij het bepalen van de meeste optimale schaal van de bestuurlijke organisatie in Noord-Holland. Ook de Minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Noord-Hollandse gemeenten vragen de provincie om een meer sturende in plaats van volgende rol. Volgens het huidige provinciale beleid werkt de provincie slechts mee aan herindelingen van gemeenten of grenscorrecties als de betrokken gemeenten daartoe zelf het initiatief hebben genomen. Hoewel dit uitgangspunt overeind blijft, willen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie