Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Truston Services stelt Oracle-offertegenerator on-line

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Truston Services stelt Oracle-offertegenerator on-line

Het samenstellen van een Oracle-softwareconfiguratie is een lastige taak. Diverse opties hangen met elkaar samen of sluiten elkaar juist uit. Bovendien zijn er recent een aantal wijzigingen in de prijsstructuur van Oracle aangebracht. Truston Services is een Oracle specialist, en wordt geregeld om assistentie gevraagd.

Vanuit deze ervaring heeft Truston Services de Oracle-offertegenerator ontwikkeld. Via de Truston website kan iedereen zelf, zonder verdere verplichtingen, een Oracle-softwareconfiguratie voorzien van de juiste prijslijst achter een eenvoudige webpagina. Naast de levering van de benodigde Oracle licenties biedt Truston Services als extra dienstverlening ook ondersteuning tijdens de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie