Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 14-02-2001 Mediaberichten woensdag 14 februari, 14.45 uur

ROERMOND Woningbrand

ROERMOND In een pand aan de Kraanpoort is dinsdagavond brand uitgebroken in een van de appartementen. Vermoedelijk is een bouwlamp die in het appartement van een 55-jarige vrouw stond de oorzaak van de brand. Het pand bestaat uit vier appartementen die allevier rookschade hebben opgelopen. Het totale schadebedrag is nog niet bekend. Door de politie werden de Roerkade en de Kraanpoort tijdelijk voor alle verkeer afgesloten. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

VENLO Aanhouding autodief

VENLO Een 25-jarige man uit Deurne is dinsdagavond aangehouden op verdenking van autodiefstal. Naar aanleiding van een melding van diefstal van een Nissan in Venlo werd door de politie de achtervolging ingezet. Op de Weselseweg werd de man gesignaleerd maar kon hij niet tot stoppen worden gedwongen. Hij wist te ontkomen in de richting van het Duitse Geldern. Ook de Duitse politie werd ingeschakeld. Ongeveer
1 kilometer over de grens verliet hij de auto en probeerde zich uit de voeten te maken. De man kon worden overgedragen aan de Duitse politie en werd ingesloten in een Duitse cel.

HORST Aanhouding

HORST Een 63-jarige man uit Horst is dinsdagavond door de politie aangehouden in zijn woning naar aanleiding van een echtelijke ruzie. De meldkamer kreeg een melding waarop de de politie ter plaatse is gegaan. De man maakte de deur open maar weigerde de politieagenten toegang tot de woning en een gesprek met zijn echtgenote. Hij probeerde de deur dicht te doen maar de agenten wisten dit te voorkomen door een voet tussen de deur te zetten. Hierop werd de man verbaal en fysiek zeer agressief. Met een as van een karrewiel maakte hij slagbewegingen in de richting van de politieagenten. Nadat de man tot rust gekomen was, trok hij plots een groot keukenmes uit zijn achterzak en bedreigde daarmee de agenten. Na enige tijd legt de man het mes weg en krijgen de agenten de kans om de kamer in te lopen waar de vrouw op de grond ligt. De man wordt wederom zeer agressief en wordt in zijn woning aangehouden en met enige moeite geboeid overgebracht naar het politiebureau. De vrouw wordt ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. De man is woensdagmiddag in vrijheid gesteld. Ook de vrouw is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De toedracht van het gebeuren is niet duidelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie