Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 14-02-2001
Persbericht district Maasland

FIETSSTER GEWOND, HEESWIJK DINTHER

Bij een verkeersongeval in Heeswijk Dinther is dinsdagmiddag een 76-jarige fietsster uit Heeswijk Dinther gewond geraakt. Zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch. Het ongeluk gebeurde omstreeks 17.10 uur toen het slachtoffer op de Kaathovensedijk plotseling linksaf sloeg. Dit gebeurde juist op het moment dat een achteropkomende auto naderde.

ROOD LICHT, GEFFEN

De politie heeft dinsdagmiddag tussen 14.45 en 16.15 uur op de Rijksweg N50 onder Geffen dertien automobilisten bekeurd die het rode verkeerslicht negeerden. De controle vond plaats op de kruising met de Papendijk en Weerscheut.

AUTO-INBRAAK, OSS

Op de Palmstraat in Oss is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een personenauto. Na het vernielen van een ruit werden enkele cds, de autoradio en een GSM-telefoon ontvreemd. De totale waarde van het ontvreemde bedraagt ruim F 900.=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie