Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Numico benoemt nieuw Hoofddirectielid

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Numico NV
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Numico benoemt nieuw Hoofddirectielid

Koninklijke Numico N.V. is voornemens de heer drs W.H. Oomens MBA te benoemen tot lid van de Hoofddirectie in de functie van Chief Financial Officer belast met de portefeuille Financiën, Administratie en Automatisering. De heer Oomens zal worden benoemd in de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die zal plaatsvinden op 26 april 2001.

Pim Oomens (45) volgt in deze functie de heer drs P. (Philippe) J.M. Misteli RA op, die heeft besloten zijn functie te beëindigen om terug te keren naar Frankrijk. In 1989 trad Pim Oomens in dienst van Koninklijke Numico N.V., toen nog Verenigde Bedrijven Nutricia N.V. genaamd. Hij begon zijn loopbaan binnen de onderneming als Manager Concern Controlling, werd vervolgens Financial Controller van Nutricia Overseas en stapte nadien over naar het algemeen management. Thans bekleedt hij de functie van Regionaal Directeur Azië en is hij tevens plaatsvervangend Groepsdirecteur van de Groep Azië, Afrika & Midden en Zuid Amerika.

Koninklijke Numico N.V. is marktleider in gespecialiseerde voedingen zoals zuigelingenvoeding, klinische voeding en voedingssupplementen, met bekende merken waaronder Nutricia, Milupa, Cow & Gate, GNC en Rexall Sundown. De onderneming is actief in meer dan 100 landen en heeft ruim 28.500 mensen in dienst (zie ook: www.numico.com).

Zoetermeer, 14 februari 2001

Indien u vragen heeft of een foto wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met: Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. 079 353 9765 Kon. Numico N.V Investor Relations Henk Dekker tel. 079 353 9357

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie