Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De milieuspecificaties voor Schoonmaakdiensten en Computers

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (servicepunt@inkopers.net)

Contactpersoon: R. van Stekelenborg

De milieuspecificaties voor Schoonmaakdiensten en Computers

Datum: 14-02-2001

Voor alle overheidsinkopers zijn op de website: www.inkopers.net de milieuspecificaties voor Schoonmaakdiensten en voor Computers geplaatst.

De specificatie Schoonmaakdiensten richt zich specifiek op schoonmaakactiviteiten in kantoorgebouwen, onderverdeeld in kantoorruimten, sanitaire ruimten en verkeersruimten. In deze specificatie zijn milieucriteria en aanbevelingen opgenomen met betrekking tot schoonmaakmiddelen, doseersystemen, apparatuur, schoonmaakhulpmiddelen en -materialen, schoonmaakmethoden, de schoonmaakfrequentie, afvalverwijdering en soort verpakkingen.

De milieuspecificatie Computers besteedt aandacht aan milieubelastende stoffen, energieverbruik en -besparing, verlenging van levensduur, terugname, gebruik, recycling, batterijen, retoursystemen en verpakkingseisen. Kortom, milieucriteria en aanbevelingen voor computers, desktops, mini-towers en portables.

De website: www.inkopers.net is opgezet door het programmabureau Duurzaam Inkopen, een initiatief van de ministeries van VROM en EZ.

Programmabureau Duurzaam Inkopen

Korte Spaarne 31

2011 AJ

Haarlem

Telefoon: 023-5402420reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie