Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Siemerink krijgt wildcard ABN AMRO World Tennis Tournament

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SIEMERINK KRIJGT WILDCARD ABN AMRO WTT

De tweede wildcard voor het 28ste ABN AMRO World Tennis Tournament gaat naar Jan Siemerink, de toernooiwinnaar van 1998. De goede prestaties van de Rijnsburger tijdens de Davis Cup heeft de organisatie aangezet tot deze keuze.

Begin januari is de eerste wildcard naar Raemon Sluiter gegaan. De derde en laatste wildcard zal later deze week worden vergeven. Met Sluiter, Siemerink en de al geplaatste Sjeng Schalken telt het toernooi nu in totaal 3 Nederlandse spelers.

Op zondag 18 februari zal tijdens de officiële loting bekend worden welke spelers in de eerste ronde tegen elkaar zullen uitkomen.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament begint op maandag 19 februari. De wedstrijden beginnen dagelijks om 11.00 uur en 19.30 uur. Op zaterdag 24 februari zijn de aanvangstijden 14.00 en 19.30 uur en de finale staat op zondag 25 februari om 14.00 uur gepland. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van Ahoy' Rotterdam. Telefonisch reserveren is mogelijk via nummer: 0900 2352469 (75 cpm).

Afdeling Communicatie Ahoy'

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie