Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak voorontwerp bestemmingsplan 'Floriande Zuid'

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Inspraak voorontwerp bestemmingsplan "Floriande Zuid"

Op woensdag 14 februari 2001 wordt een inspraakavond gehouden over het voorontwerp bestemmingsplan Floriande Zuid. Het plangebied Floriande Zuid wordt globaal begrensd door Overbos, de IJweg, de Bennebroekerweg, de N22 en Floriande Noord. Het plan wordt doorsneden door de IJtochtzone. Doel van het plan is de bouw van ca. 4980 woningen en bijbehorende voorzieningen mogelijk te maken.

De inspraakavond wordt gehouden op 14 februari 2001 in het raadhuis te Hoofddorp en begint om 19.30 uur. Er zal centraal uitleg worden gegeven over het voorontwerp bestemmingsplan en er zal gelegenheid worden gegeven tot het stellen van vragen. Bouwplannen of woningtypes zullen niet worden besproken/ behandeld.

Het voorontwerp bestemmingsplan kan vanaf maandag 12 februari gedurende 4 weken worden ingezien bij het informatiecentrum in de centrale hal van het raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ligt daar bovendien ter inzage gedurende de avondopenstelling op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Indien gedurende de avondopenstelling een toelichting wenselijk is, dient u vooraf een afspraak te maken met de contactpersoon, tel. 023 - 567 6073.

Schriftelijke zienswijzen op het voorontwerp bestemmingsplan kunnen vanaf 12 februari 2001 tot en met 12 maart 2001 worden ingediend bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, Postbus 147, 2130 AC te Hoofddorp.

Hoofddorp, 9 februari 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie