Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kruising busbaan/Westerdreef verbeterd in Almere-Haven

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Almere
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Kruising busbaan/westerdreef verbeterd

Maandag 12 februari jl. is in Almere-Haven gestart met het verwijderen van bomen en struiken op de grondwallen ter hoogte van de kruising busbaan/Westerdreef. De activiteiten zijn nodig om de verkeersveiligheid te verbeteren. De werkzaamheden, die ongeveer drie weken in beslag gaan nemen, worden in opdracht van de dienst Gemeentewerken uitgevoerd.

Naast het verbeteren van de kruising worden in een later stadium verkeersdrempels in beide rijbanen van de Westerdreef aangelegd. Die werkzaamheden eveneens in het kader van de verkeersveiligheid - starten naar verwachting in de eerste week van april en gaan eveneens ongeveer drie weken duren. De kruising van de busbaan met de Oosterdreef, eveneens in Almere-Haven, krijgt te zijner tijd dezelfde behandeling.

De werkzaamheden op de kruising van de busbaan/Westerdreef kunnen voor overlast voor het verkeer zorgen. Er wordt echter naar gestreefd dit zoveel mogelijk te beperken. De bewoners van de Langshof, de Oldewierde en de Keiwierde zijn inmiddels schriftelijk door de gemeente van deze werkzaamheden op de hoogte gebracht.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact worden opgenomen met stadsdeelkantoor Almere-Haven, Bivak 1, tel. 5382222.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie