Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Getuigen gevraagd overval bij inwoner Noardburgum

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Noardburgum 13-02-2001 Getuigen overval gevraagd (foto)

Noardburgum: overval
In de vroege morgen uren van donderdag 18 januari werd een 69-jarige inwoner in zijn woning de Westersingel overvallen door twee mannen. De overvallers waren gewapend met honkbalknuppels. Nadat de bewoner de deur had geopend drongen de overvallers de woning binnen en begonnen direct op de bewoner in te slaan. De man werd gewond en werd later overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. De overvallers, die vermomd waren met bivakmutsen, vroegen om geld en begonnen de woning te doorzoeken. De bewoner verzette zich hevig en wist op een gegeven moment een mes te pakken. Hierop zijn de overvallers de woning uitgevlucht. Er werd een klein geldbedrag weggenomen. In de woning is een gouden ketting van één van de overvallers achtergebleven(zie foto) Het betreft hier een zogenaamde koningsketting met een lengte van ongeveer 60 centimeter. De beide overvallers spraken `woudfries`. Het signalement van de overvallers. Dader 1: blanke man, lengte 1.80 à
1.85 meter, breed postuur. Dader 2: blanke man, lengte ongeveer 1.70 meter, fors postuur, breed gezicht en brede neus. Wie herkent de gouden ketting in combinatie met één of beide overvallers. De recherche werkt nog met 4 man aan deze zaak. Informatie of tips over de overval kunt u doorgeven aan de politie Friesland, telefoon 0900 8844.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie