Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Kerngegevens Overheidspersoneel

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Nieuwe publicatie Kerngegevens Overheidspersoneel

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft de Kerngegevens Overheidspersoneel over de jaren 1997, 1998 en 1999 gepubliceerd. Uit deze gegevens blijkt dat ruim 12% van de werkzame beroepsbevolking in Nederland eind 1999 in dienst was bij de overheid. Daarvan zijn de meeste overheidswerknemers werkzaam in het onderwijs. In de publicatie zijn gegevens te vinden over de omvang en de samenstelling van het overheidspersoneel in de sectoren Rijk, Onderwijs, Hoger Beroepsonderwijs, Universiteiten, Onderzoekinstellingen, Defensie, Politie, Rechterlijke Macht, Gemeenten, Provincies, en Waterschappen. Het gaat daarbij ondermeer om de leeftijdsopbouw, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie