Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Breda in trek als vestigingsplaats bedrijven en kantoren

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

14-02-2001

Breda in trek als vestigingsplaats voor bedrijven en kantoren De gemeente Breda heeft in 2000 een ongekend hoge uitgifte van 23 hectare bedrijventerrein gerealiseerd. Dat is bijna net zoveel als in het topjaar 1999. Toen werd 25 hectare uitgegeven. Daarnaast is de uitgifte van kantoorlocaties, evenals vorig jaar hoog. Er is ruim 42.000 bruto vloeroppervlak (bvo) bij gekomen. De kantoorwerkgelegenheid laat een groei zien van 12%.

Deze cijfers komen naar voren uit de jaarlijkse inventarisatie van ETIN adviseurs. Deze inventarisatie vindt plaats in opdracht van de Rijksplanologische dienst en de provincie Noord-Brabant. De inventarisatie geeft inzicht ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie