Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorstart aktie Licht voor India van Motherhood

Datum nieuwsfeit: 14-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De kinderaktie "LICHT VOOR INDIA" vindt morgen op 14 februari een doorstart. Dit om scholen de ruimte te geven deze aktie zorgvulkdig te kunnen uitvoeren binnen de lesroosters en planningen.

Hierbij de vraag of u dit persbericht wilt plaatsen zodat we zoveel mogelijk mensen kunne bereiken om alsnog de mogelijkheid aan te bieden mee te doen aan deze aktie. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet, Jelitska Schenk namens Motherhood

NIEUW PERSBERICHT

DOORSTART

Y LICHT VOOR INDIAY

De enorme catastrofale aardbeving in India heeft ons allen geschokt en roept bij een ieder van ons nog dagelijks een gevoel van totale ontzetting op. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze kinderen die op school via schooltv, of thuis via het jeugdjournaal ook op de hoogte worden gebracht van de verschrikkelijke gevolgen van deze aardbeving.

Om onze kinderen de mogelijkheid te bieden iets te doen voor de kinderen in India die slachtoffer zijn geworden van dit natuurgeweld is de aktie:"LICHT VOOR INDIA" in het leven geroepen.

N.a.v. het initiatief van Trezza di Tezza in Rotterdam heeft Motherhood besloten om zich bij deze kinderaktie aan te sluiten. De aktie houdt in dat iedere leerling in Nederland een lantaarn kan maken wat symbool staat voor een klein lichtpuntje en deze vervolgens verkopen.

Het ingezamelde geld is bestemd voor de kinderen in India die door de aardbeving hun ouders zijn verloren.

Stichting Motherhood is al tien jaar aktief om met kinderen in Nederland projecten uit te voeren gericht op Kinderen in Nood wereldwijd.

De stichting werkt binnen dit project direct samen met de Missionaris of Charity (de Zusters van Moeder Theresa), Global Hospitals en Prasad Chikitsa. Deze organisaties zijn operationeel in het rampgebied Gujarat, Noordwest India.

Twee moeders van Motherhood zullen naar India afreizen om het ingezamelde geld persoonlijk te overhandigen.

De aktie op scholen in Nederland begint op 14 februari, Valentijnsdag:

de lantaarns zullen dan ook in het teken staan van LICHT in de vorm van een HART.

Het complete verloop van de aktie zal te volgen zijn op: www.motherhood.nl

Stichting Motherhood; LICHT VOOR INDIA

Horn 13, 1619 BS Andijk

Tel: 0228-593742

Fax: 0228-593957

E-mail: info@motherhood.nl

Rabobank Andijk: reknr. 30.24.00.400 t.n.v. Stichting Motherhood o.v.v. LICHT VOOR INDIA

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie