Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste startbijeenkomst Borsatlas gemeente Borsele

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Uitnodiging laatste startbijeenkomst Borsatlas op 15 februari Nu voor dorpsraden, maatschappelijke- en sociale organisaties en individuele burgers
In een serie van vijf bijeenkomsten zijn verschillende groepen uit de samenleving uitgenodigd om met het gemeentebestuur van gedachten te wisselen over hoe Borsele er in de toekomst uit moet gaan zien. Inmiddels heeft de raad gesproken met vertegenwoordigers van de bouwwereld, groene organisaties, de landbouw, bedrijfsleven en andere overheden. Dit heeft al heel wat constructieve ideeën opgeleverd.

15 februari 2001 is het de beurt aan dorpsraden, maatschappelijke- en sociale organisaties en individuele burgers in Borsele. Prof. dr. R. van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie