Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq neemt MicroStrategy Business Intelligence-platform op

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

MicroStrategy Business Intelligence Platform onderdeel van Compaqs Zero Latency Enterprise-initiatief

MicroStrategy 7-platform maakt krachtige, analytische en CRM-applicaties mogelijk binnen het ZLE-initiatief

Utrecht, 14 februari 2001 MicroStrategy maakt bekend dat Compaq het MicroStrategy 7 business intelligence-platform opneemt in zijn Zero Latency Enterprise (ZLE) initiatief. ZLE zorgt voor een compleet beeld van de klant, waardoor organisaties klantenloyaliteit kunnen stimuleren met behulp van real time oplossingen voor business intelligence en CRM. Met MicroStrategy beschikt het ZLE-initiatief over een tool waarmee organisaties de enorme informatiestroom kunnen kanaliseren en omzetten in een concurrentievoordeel. De wereldwijde sales- en professional services afdelingen van Compaq worden nu getraind voor het verkopen en leveren van MicroStrategy 7.

ZLE-technologie is breed inzetbaar en kan als basis dienen voor verschillende real time oplossingen in verschillende bedrijfstakken. Ook MicroStrategy 7 biedt de analytische kracht, schaalbaarheid en flexibiliteit die nodig is voor oplossingen in een brede reeks bedrijfstakken, zoals business intelligence, CRM, narrowcasting, ERP-analyse, mobiele handel en analyse van webklikgedrag.

De unieke combinatie van de ZLE-architectuur van Compaq met de MicroStrategy-technologie maakt het mogelijk verschillende databronnen en applicaties te integreren tot één enkel, samenhangend, real time beeld van de klant. Op basis hiervan kunnen ZLE-oplossingen op het juiste moment de juiste diensten leveren aan de juiste persoon. Compaq ZLE en MicroStrategy vormen samen een actief informatieportaal-platform voor persoonlijke, één-op-één, real time informatie distributie. Voor het aanbieden van de juiste informatie op het juiste moment en via elk gewenst communicatiekanaal; internet, draadloze communicatie en spraakkanalen.

Daarnaast kunnen gebruikers met ZLE-oplossingen zeer schaalbare, beheerbare en internetgedreven oplossingen bouwen die profiteren van de unieke eigenschappen van zowel MicroStrategy 7 als van Compaqs toonaangevende ProLiant NT-clusterserversystemen.

In de Compaq ZLE-omgeving draait het MicroStrategy-platform met een breed scala datawarehouseschema s. Gebruikers hebben zo de beschikking over een rijke set business regels en een brede set tools voor het verfijnen van informatie.

"Compaq's ZLE initiatief stelt bedrijven in staat om te concurreren op basis van tijd. In het internettijdperk is het strijdtoneel seconden en milliseconden geworden. Door de samenwerking met MicroStrategy hebben wij binnen het ZLE initiatief de beschikking over krachtige analysesoftware. Het gevolg is dat organisaties beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen in real time", aldus Tom Schaap, Strategic Marketing Manager en Future Watcher van Compaq Computer B.V.

"Wij zijn erg blij met deze vergaande samenwerking met Compaq. Een wereldspeler die de kracht erkent van het MicroStrategy 7 platform." vult René Stukker aan, Managing Director MicroStrategy Benelux.

MicroStrategy

MicroStrategy is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Intelligent E-Business® en bijbehorende consultancy, opleiding en ondersteuning. Een E-Business platform waarmee organisaties bedrijfskritische processen kunnen optimaliseren en inzicht krijgen in de interactie met klanten partners en toeleveranciers. Inzicht dat leidt tot verbetering van bijvoorbeeld klantsegmentatie, marketing effectiviteit en de winstgevendheid per klant. Ook stelt het organisaties in staat doelgerichte 1 op 1 marketing campagnes in te voeren en via gepersonaliseerde informatie, klantloyaliteit te versterken. Dit gebeurt via alle communicatie-kanalen: web, wireless en voice.

Wereldwijd heeft MicroStrategy ruim 2100 medewerkers in 40 kantoren in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Japan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Washington D.C. In de Benelux heeft MicroStrategy een vestiging in Utrecht. MicroStrategy is genoteerd aan de NASDAQ: MSTR. Meer informatie over MicroStrategy is te vinden op de website: www.microstrategy.com. Contact voor de redactie:
MicroStrategy
Paul Trouw
Tel. +31 (0)30 - 2408111
GSM 06 51 624921
Email: (ptrouw@microstrategy.com)

Potters PR
Monique Potters
Tel. +31 (0)345 - 501595
GSM 06 28 88 96 32
Email: monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie