Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Gehele regio 15-02-2001 Dagelijkse Persberichten - Amani niet door misdrijf ... Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Farshid Amani niet door misdrijf om het leven gekomen ALMERE Fashid Amani, die sinds 29 december vorig jaar vermist werd, is geen slachtoffer geworden van een misdrijf. Dit is de conclusie van de sectie die woensdagmiddag is uitgevoerd door het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. Het is zeer aannemelijk dat hij door verdrinking om het leven is gekomen.
De politie had direct na de aangifte van vermissing Farshid Amani op de internationale opsporingslijst gezet en een onderzoek gestart. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie