Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stimuleringsregeling Bodembeheer Noord-Brabant

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Gemeente Steenbergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Steenbergen

Stimuleringsregeling Bodembeheer Noord-Brabant (Stibosa)
De provincie Noord-Brabant streeft in haar bodembeleid naar een verbetering van de milieukwaliteit en wil stagnaties in maatschappelijke ontwikkelingen door bodem-
verontreiniging voorkomen. Voor een versnelde aanpak van bodemverontreinigingsgevallen welke momenteel niet in aanmerking komen voor financiële bijdragen kent de provincie de Stimuleringsregeling Bodembeheer Noord-Brabant (Stibosa).
Om voor een subsidie in de bodemsanering in aanmerking te komen moet de sanering ten goede komen aan: het milieu en een stad, een dorp, een regio, de natuur en/of de economie in de provincie Noord-Brabant. De subsidie is bedoelt voor initiatieven waarvan de begroting niet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie