Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goede donor-voorlichting beweegt Nederlander 'ja' te zeggen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Voorlichting op maat kan Nederlander bewegen 'ja' te zeggen 15 februari 2001

Kwalitatief onderzoek naar de betekenis van donatie in het leven van alledag moet in de toekomst aanknopingspunten bieden voor nieuwe en toekomstige voorlichtingsacties rondom orgaan- en weefseldonatie. Dat is de uitkomst van een dag brainstormen over nieuwe inzichten in de donorvoorlichting tijdens het symposium 'Het mysterie van de ontvanger'. De Stichting Donorvoorlichting (SDV) organiseerde deze informatieve bijeenkomst ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum.

Tijdens het symposium debatteerde de Stichting Donorvoorlichting (SDV) met voorlichters, communicatiedeskundigen, medische beroepsbeoefenaren, politici, patiënten en andere betrokkenen over de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie