Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbeschouwing wedstrijd FC Groningen-FC Twente

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

2001-02-15

FC Groningen - FC Twente

IJs en weder dienende staat aankomende zondag de wedstrijd FC Groningen - FC Twente op het programma. Beide ploegen ontmoeten elkaar alweer voor de 26e keer in verband met competitie-verplichtingen in de eredvisie in het Oosterpark.

FC Groningen is de winterstop redelijk doorgekomen. De ploeg van Jan van Dijk had de pech dat het na de pauze met uitwedstrijden tegen PSV en Feyenoord direct twee zware kluiven op het bord kreeg. Beide wedstrijden gingen verloren, respectievelijk 3-0 en 1-0, maar dat mag geen schande heten. De eerste wedstrijd in 2001 voor eigen publiek zal men echter graag willen winnen.

Die overwinning zou dan ten koste moeten gaan van FC Twente. De ploeg uit Enschede heeft na de winterstop nog geen schade opgelopen en zal dit graag komende zondag ook zo willen houden. Met ene overwinning op de Groningers zou Twente zich wat meer richting het linkerrijtje van de ranglijst verplaatsen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie