Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA hoogleraarsbenoeming Prof. dr. S. Bisgaard

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Prof. dr. S. BisgaardProf. dr. S. Bisgaard (1951) is per 1 januari 2001 benoemd tot hoogleraar Industriële statistiek aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het gaat om een parttimeaanstelling op een nieuwe leerstoel. Søren Bisgaard studeerde in 1979 af in 'Industrial engineering' aan de Technical University of Denmark in Kopenhagen. In 1982 studeerde hij af in Statistiek aan de University of Wisconsin-Madison (UW-Madison), waar hij 1985 ook promoveerde. Na zijn studie verbond Bisgaard zich aan het Center for Quality and Productivity Improvement van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie