Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PDV introduceert risicoanalyses diervoedergrondstoffen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Diervoeder

15/02/2001

PDV introduceert uniforme risicoanalyses voor diervoedergrondstoffen

Het Productschap Diervoeder (PDV) heeft van ruim 70 reguliere diervoedergrondstoffen een diepgaande analyse voltooid. De analyses geven een overzicht van welke producten onder welke omstandigheden al dan niet een punt van aandacht moeten zijn, of waarvoor kritische beheerspunten moeten worden opgesteld. Met het resultaat zijn GMP+HACCP-erkende diervoederproducenten beter in staat bedrijfsspecifieke risicoanalyses uitvoeren.

Het Productschap Diervoeder heeft in zijn analyses per product per processtap alle mogelijke gevaren in kaart gebracht, van de teeltfase tot aan het eindproduct. Daarbij is aangegeven wat voor soort gevaar het betreft (bijvoorbeeld ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie