Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Audicienopleiding naar Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Vakopleiding Gezondheidstechnische Beroepen

Audicienopleiding naar Amersfoort

Met ingang van 1 augustus 2001 wordt de audicienopleiding in Nieuwegein verplaatst naar een locatie in de nabijheid van station Amersfoort. Hiermee wordt de opleiding direct onder aansturing van de SBBO geplaatst. Dit heeft SBBO Midden Nederland besloten op uitdrukkelijk verzoek van de brancheorganisatie.

Aanleiding is de overtuiging van de NvAB dat een directe aansturing van het onderwijsproces vanuit de direct verantwoordelijke onderwijsinstelling zelf bijdraagt aan de kwaliteit van de dienstverlening. Uiteraard blijft de SVGB bij de opleiding betrokken vanuit haar verantwoordelijkheid als landelijk orgaan beroepsonderwijs. De directie betreurt het besluit. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie