Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar ondergronds bouwen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM


donderdag 7 december 2000

SEMINAR ONDERGRONDS BOUWEN
Zoetemeer, 7 december 2000

Op 15 februari 2001 vindt in het Nederlands Congrescentrum te Den Haag een seminar plaats over technologische ontwikkelingen, projecten en investeringen van ondergrondse bouwwerken in een aantal Europese landen. Internationaal groeit de behoefte aan ondergrondse oplossingen; een uitdaging voor de metalektro industrie.

Vertegenwoordigers van een aantal nationaal en internationaal opererende aannemings- en installatiebedrijven en belangen- en projectorganisaties informeren op dit seminar de industrie over technologische ontwikkelingen, projecten en (te verwachten) investeringen van ondergrondse bouwwerken. Bijdragen worden geleverd door: Ballast Nedam, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie