Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo: Diefstallen uit vrachtautos

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 15-02-2001 Mediaberichten 15 februari, 16.30 uur

VENLO Diefstallen uit vrachtautos

VENLO In de nacht van dinsdag op woensdag is op een parkeerplaats aan de Columbusweg het dekzeil van een vrachtauto opengesneden. De inhoud werd overhoop gehaald maar er werd slechts een radio ter waarde van enkele tientjes ontvreemd. De schade is echter enkele duizenden guldens. In dezelfde nacht werden in Sevenum op de parkeerplaats De Slenk aan de A67 van twee vrachtautos de dekzeilen op verschillende plaatsen opengesneden. Van een van de vrachtautos werd het reservewiel weggenomen, verder werd er niets ontvreemd.

VELDEN Vechtpartij

VELDEN Een 23-jarige man uit Maasbree, medewerker van een horecagelegenheid aan de Rijksweg, heeft aangifte gedaan van mishandeling door twee mannen op woensdagavond. De man wilde sluiten maar kreeg problemen met twee mannen van 21 en 24 jaar uit Blerick die nog wilden biljarten. Een van de mannen werd kwaad en sloeg het slachtoffer met de biljartkeu op de rug. Ook de andere man mengde zich in de mishandeling en sloeg hem in het gezicht. Hierdoor brak bij het slachtoffer een stukje tand af. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie