Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder en burgemeester van Rotterdam bij Fileplanontbijt

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Janssens en burgemeester Opstelten bij Fileplanontbijt

Wethouder Nico Janssens (onder meer Verkeer en Vervoer), burgemeester mr. Ivo Opstelten, beiden in hun functie als Stadsregiobestuurder, en Minister van Verkeer en Waterstaat Tineke Netelenbos nemen donderdag 15 februari in Partyrestaurant 't Raedthuys, Westersingel 80 in Berkel en Rodenrijs vanaf 8.00 uur deel aan een forum. Dit forum vormt een onderdeel van het Fileplanontbijt, waar de verschillende partners van het Fileplan Regio Rotterdam (regiogemeenten, Rijkswaterstaat, Politie, hulpverleningsdiensten, Kamer van Koophandel etc.) voor zijn uitgenodigd. Naast een terugblik op de resultaten van het afgelopen jaar staat het fileplan in het teken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie