Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse wethouder spreekt slotwoord op zorgconferentie

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis spreekt slotwoord op conferentie

Wethouder Sandra Korthuis (onder meer Maatschappelijke Dienstverlening en Volksgezondheid) spreekt donderdag 15 februari in Congres- en Partycentrum Engels, Stationsplein 45, het slotwoord op de werkconferentie ter afsluiting van de pilot 'Thuiszorg in Kleur'. Deze pilot, waarbij onder meer succes is geboekt met het werven van allochtone vrouwen in de zorgsector, is ontstaan uit een samenwerkingsverband van enkele Rotterdamse instellingen op het gebied van (thuis)zorg, arbeid en de belangenbehartiging van allochtonen en vluchtelingen. Op de conferentie presenteren de instellingen de vernieuwende aanpak en de resultaten van het pilotproject. De conferentie begint om 13.00 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie