Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst reconstructie Bootstraat Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Informatie over reconstructie Bootstraat

Op donderdag 15 februari aanstaande is er een informatiebijeenkomst over de Bootstraat in de Raadzaal van het gemeentehuis. De avond waarop er kennis kan worden genomen van het voorgestelde reconstructieplan op tekening, begint om 19.30 uur. Het is de bedoeling om in het gedeelte van de Bootstraat tussen P.A. Damenstraat en Rozengaard de volgende werkzaamheden uit te gaan voeren:

* Herstraten van hoofdrijbaan, trottoirs en parkeervakken.
* Vervangen van hoofdriool en de huisaansluitingen.
* Aanpassen van de openbare verlichting.

* De reeds aanwezige verhoogde kruisingsvlakken ter hoogte van P.A. Damenstraat en Van der Poest Clementstraat worden in de nieuwe situatie wederom aangebracht.

Er is gelegenheid om vragen over deze reconstructie te stellen aan de aanwezige medewerkers van de gemeente Etten-Leur. Voor eventuele opmerkingen op het plan liggen er speciale reactieformulieren klaar. De plantekening is tevens ter inzage bij het bureau Beheer en Onderhoud in het gemeentehuis van 16 februari tot en met 2 maart aanstaande. Ook in die periode kan er gereageerd worden op het plan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie