Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start onafhankelijk wijn e-zine: Mywinebutler.nl

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
mywinebutler.nl: onafhankelijk wijn e-zine zonder geneuzel

Baarn, 9 februari 2001. Vanaf 15 februari voorziet het online magazine mywinebutler.nl de Nederlandse wijnliefhebber van een maandelijkse update over wijn en wijnetiquette: wat te drinken, wat niet te drinken, hoe te drinken en waar het te halen. Met ingang van mei zal het magazine tweewekelijks verschijnen. Hoofdredacteur van mywinebutler.nl is wijnjournalist Nicolaas Klei, auteur van onder meer vier succesvolle wijnboeken, waaronder Onder de kurk , Achter het etiket en de Supermarktwijngids .

De preview van mywinebutler.nl, dat zich Nederlands eerste onafhankelijke wijn e-zine noemt, is te vinden op http://www.mywinebutler.nl. Wijnliefhebbers kunnen zich ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie