Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging appartementen Anthuriumsingel Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling van bestemmingsplanvoorschriften

Het College van Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door de Woningstichting 3B-Wonen een verzoek is ingediend voor het wijzigen van de entree van appartementen aan de Anthuriumsingel, kadastraal bekend sectie B, nummer 6408. Hiervoor is vrijstelling van de voorschriften van het bestemmingsplan "Anjerdreef" nodig.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen door toepassing van artikel 15 WRO en artikel 6, lid e, sub 2b van het bestemmingsplan.

Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 15 februari 2001 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 08.30 uur tot 13.00 uur.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie