Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stickers van Rijjijookmee project op Limburgse politieautos

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 15-02-2001 Persbericht jeugdproject Rijjijookmee (H.P.15.23uur) Donderdag, 15 februari 2001.

Maastricht, stickers van Rijjijookmee op politieautos: Sticker Vanaf deze week is het merendeel van de opvallende surveillance-autos van de politie in de regio Limburg-Zuid voorzien van blauw/witte stickers met daarop de tekst www.rijjijookmee.nl de internetverwijzing naar een jeugdproject van de politie.

Het project gaat op 2 april van start en duurt tot 16 juni 2001. De doelstelling van het project is onder andere het verbeteren van de aanspreekbaarheid en herkenbaarheid in de wijken van de politiefunctionaris in relatie met de jeugd. Dit wil de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie