Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Maastricht: 300 overtreders bij snelheidscontrole

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 15-02-2001 Persberichten district Maastricht (JvK/16.20 uur)

Maastricht, 300 overtreders bij snelheidscontrole Bij een snelheidscontrole op de Bosscherweg, vanmdaag tussen 10.00 uur en 13.00 uur, heeft de politie maar liefst 300 overtredingen geconstateerd. In totaal passeerden ruim 1300 voertuigen de radarwagen van de politie. Een motorrijder die met 101 km per uur passeerde (terwijl 50 km per uur is toegestaan) werd meteen op de bon geslingerd. Hij moest na overleg met justitie 530 gulden betalen.

Maastricht, parkeerwachter bedreigd
De politie van Maastricht heeft vanmorgen omstreeks 11.30 uur een 35-jarige inwoner van Maastricht aangehouden, kort nadat hij een parkeerwachter van de gemeente Maastricht had bedreigd. De parkeerwacht slingerde op de Ruiterij diverse foutgeparkeerde auto(s op de bon, waaronder ook het voertuig van de Maastrichtenaar. Deze wond zich daar zo over op dat hij diverse beledigingen en bedreigingen aan het adres van de gemeenteambtenaar uitte. Laatstgenoemde schrok daar hevig van en waarschuwde de politie. Na het opmaken van proces-verbaal kon de tot bedaren gekomen Maastrichtenaar het politiebureau weer verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie