Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Noord: Uden, aaanrijding tussen bromfietsers

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 15-02-2001
Persbericht district De Leijgraaf

AUTO WEG

Woensdagavond is op de Biggenstraat in Uden een personenauto gestolen. Het betrof een rode BMW, kenteken NX-VG-24. Waarde niet bekend.

AANRIJDING TUSSEN TWEE BROMFIETSERS

Bij een aanrijding woensdagmiddag tussen twee bromfietsers op de Bedafseweg in Uden raakte één van hen gewond. Op de kruising met de Broekstraat botsten de beide bestuurders op elkaar. Een 58-jarige inwoner van Vorstenbosch werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, de andere bromfietser, een 19-jarige jongen uit Uden, bleef ongedeerd. De oorzaak van de aanrijding is nog niet duidelijk.

GESTOLEN AUTO TERUG

De politie trof woensdagavond op de Nieuburgstraat in Uden een blauwe Audi aan. Na onderzoek bleek dat het voertuig eerder op de dag gestolen was in Gemert De eigenaar is inmiddels in kennis gesteld.

FOOIENPOT LEEG

In een bedrijfspand aan de Markt in Uden is afgelopen nacht ingebroken. N het verbreken van een deur leegde de dader een fooienpot. Opbrengst honderd gulden.

BRAND IN HENNEPKWEKERIJ

Vanmorgen rond 06.00 uur brak brand uit in een schuur aan het Neerbroek in Boekel. Niemand raakte gewond. De brandweer had het vuur snel onder controle. Na de bluswerkzaamheden ontdekte men in de schuur een professionele hennepkwekerij. Er stond een onbekend aantal planten en ook werd de benodigde apparatuur aangetroffen zoals lampen en ventilatoren. Omdat er bij de brand asbest uit de golfplaten is vrijgekomen, kan de politie nog geen verder technisch onderzoek verrichten. Vooralsnog is de oorzaak van de brand onduidelijk, ook is een schadebedrag nog niet bekend. De politie heeft vandaag getracht de identiteit van de eigenaar te achterhalen, doch dat is nog niet gelukt.

INBRAAK IN VOLKEL

Bij een inbraak woensdagavond in een woning aan Eiment in Volkel zijn enkele cheques weggenomen. Ook mist de bewoner een fototoestel. De dader kwam binnen na het vernielen van een raam.

ONDER INVLOED

Op de Bronkhorstsingel in Uden is afgelopen nacht een 38-jarige autobestuurder uit deze plaats aangehouden omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van f.550,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie