Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Faunabescherming wil alcoholverbod tijdens jachtpartijen

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Faunabescherming wil alcoholverbod tijdens jachtpartijen. De Faunabescherming heeft in een brief aan de minister van justitie gevraagd een alcoholverbod in te stellen tijdens jachtpartijen. De combinatie van het gebruik van alcohol en vuurwapens, is gevaarlijk en niet meer van deze tijd , schrijft de Faunabescherming in haar verzoek om drooglegging. Waarnemers van de Faunabescherming constateren met grote regelmaat dat jagers in kennelijke staat het geweer hanteren, maar stellen tevens vast dat de politie niet over de middelen en menskracht beschikt om in het veld te controleren en/of adequate sancties op te leggen, terwijl de jachtopzichter per definitie niet op kan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie