Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bayer breidt lakgrondstofproductie uit

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bayer AG Benelux

Bayer breidt lakgrondstofproductie uit Voor milieuvriendelijke poederlakken

Brussel/Mijdrecht - Bayer heeft ongeveer 2,5 miljoen euro geïnvesteerd in de lakgrondstofproductie in Dormagen: de capaciteit voor poederlakharders uit het assortiment Crelan® is door de uitbreiding van de bestaande bedrijfsactiviteiten aanzienlijk verhoogd. Door de toenemende vraag naar polyurethaan-poederlakken - het jaarlijkse groeipercentage ligt wereldwijd boven de tien procent - was deze stap noodzakelijk.

Het nieuwe complex, dat in de afgelopen twaalf maanden is verrezen, levert poederlakharders die gebaseerd zijn op uretdionchemie. Deze uretdionharders zijn de harders van de toekomst: ze bevatten geen afsplitsbare blokkers en bij de verbindingsreactie ontstaat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie