Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan Otterlo ter inzage in Ede

Datum nieuwsfeit: 15-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat van 15 februari 2001 tot en

met 14 maart 2001 het volgende vastgestelde bestemmingsplan ter visie liggen:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied 'omgeving kruispunt Apeldoornseweg-Barneveldseweg te Otterlo'.

Onderhavige partiële herziening beoogt de planologische basis te leggen voor de aanleg van een rotonde ter plaatse van het kruispunt Apeldoornseweg-Barneveldseweg te Otterlo (provinciale weg N304 - N801). Ook voorziet het plan in de verplaatsing van de bedrijfswoning Apeldoornseweg 91 alsmede het op dit perceel gevestigde lampen-groothandelsbedrijf.

De gemeenteraad heeft het plan op 1 februari 2001 ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Van 15 februari 2001 t/m 14 maart 2001 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het bestemmingsplan worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:


- tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar is gemaakt;
- aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, zullen van het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland een uitnodiging ontvangen om deze bedenking mondeling toe te lichten.Ede, 13 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie