Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 09.35 uur
Aanrijding tussen twee vrachtwagens

MIJDRECHT Een 25-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dodewaard reed donderdagmiddag met zijn combinatie over de Veenweg. Ter hoogte van de kruising wilde hij links af. Tijdens het insturen raakte hij de cabine van een 35-jarige vrachtwagenchauffeur uit Haarlem.

Hierdoor raakte de 35-jarige bestuurder van de weg en ramde een verkeerslicht. De bestuurder werd met pijn in de borst en nekletsel overgebracht naar het UMC in Utrecht. De 25-jarige bestuurder uit Dodewaard raakte niet gewond.

Aanrijding letsel

BREUKELEN Donderdagmiddag reed een 31-jarige vrouw uit Maarssen met haar auto over de Straatweg. Ter hoogte van restaurant Slangevecht raakte zij door nog onbekende oorzaak van de weg en ramde een boom.

De vrouw moest door de brandweer worden bevrijd uit haar auto. Gezien de verwondingen van de vrouw werd door het ambulancepersoneel de hulp ingeroepen van de traumahelikopter. Met been en inwendig letsel werd zij overgebracht naar het UMC in Utrecht. Door de aanrijding werd de Straatweg in Breukelen aan de kant van Maarssen voor alle verkeer afgesloten.

Jongen over de kop

WOERDEN Een 14-jarige jongen uit Kamerik reed donderdagmorgen met zijn fiets uit de richting Kamerik in de richting van het centrum van Woerden. Ter hoogte van het bejaardentehuis sloeg de jongen door nog onbekende oorzaak plotseling over de kop en kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht .

Een toevallig passerende ambulance zag het ongeval gebeuren en heeft direct eerste hulp,aan de jongen geboden. Hij werd met onbekend hoofdletsel overgebracht naar het Hofpoort zieken huis in Woerden.

Snelheidscontrole

WOERDEN Tussen negen uur en kwart over tien werd donderdagmorgen op de Middellandbaan een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal passeerden 479 voertuigen de controlepost. Voor 106 bestuurders schreef de politie een bekeuring uit voor het overschrijden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 83 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie