Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stratus Technologies sluit partnership met Omiris Networks

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STRATUS SLUIT PARTNERSHIP MET OMIRIS NETWORKS
VOOR ONTWIKKELING VAN WERELDWIJD HANDELSNETWERK

Uitgebreide mogelijkheden voor internationale handel geleverd via een toepassingsgericht en betrouwbaar particulier netwerk

Maarssen, 16 februari 2001 - Stratus Technologies, leverancier van de meest betrouwbare servers ter wereld, is een partnership aangegaan met Omiris Networks, het eerste volledig geïntegreerde wereldwijde netwerk voor orderrouting en betalingsmanagement ter wereld. Het netwerk gaat gebruik maken van Stratus' zeer betrouwbare technologie, die 100% systeembeschikbaarheid garandeert, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Betrouwbaarheid is van het allergrootste belang in op ASP gebaseerde handelsnetwerken. Financiële organisaties moeten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie