Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Nooijens 25 jaar in dienst van gemeente Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Jos Nooijens 25 jaar in dienst van de gemeente Etten-Leur

Op donderdag 1 maart 2001 viert Jos Nooijens, beleidsmedewerker bij de afdeling Sociale Zaken van de sector Burgerzaken, dat hij 25 jaar in dienst is van de gemeente Etten-Leur. Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum vindt er op donderdag 1 maart 2001 van 17.00
- 18.00 uur een receptie plaats in de Schonckzaal van het gemeentehuis, ingang Roosendaalseweg 4.
Jos Nooijens is per 1 maart 1976 benoemd als leerling-ambtenaar bij het toenmalige bureau Sociale Zaken en Huisvesting van de gemeente Etten-Leur.
Thans is hij werkzaam als beleidsmedewerker bij de afdeling Sociale Zaken van de sector Burgerzaken. Daartoe heeft de heer Nooijens zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de sociale wetgeving en heeft zich bekwaamd door het volgen van diverse studies. Als beleidsmedewerker bij de afdeling Sociale Zaken voert hij diverse taken uit in het kader van de sociale wetgeving. Het gaat hier om het toetsen van verzoeken om een uitkering in het kader van de sociale wetgeving. Tevens is hij belast met de coördinatie van de behandeling van de bezwaarschriften, die worden ingediend door cliënten tegen de afwijzing van verzoeken in het kader van de Algemene Bijstandswet, de IOAW/Z, de wet Voorzieningen Gehandicapten en de invalidenparkeerkaarten. Ook coördineert hij de Regeling Besluit Zelfstandigen. Voorts voert Jos Nooijens beleidsmatige werkzaamheden uit en wel op het terrein van de Algemene Bijstandswet, IOAW/Z, het minimabeleid en de Wet Voorzieningen Gehandicapten. Tevens hoort tot zijn takenpakket het voorbereiden en afwerken van bezwaar- en beroepschriften in het kader van de sociale wetgeving en vertegenwoordigt hij de gemeente Etten-Leur in gerechtelijke procedures. In het kader van de sociale wetgeving stelt hij voor de gemeente Etten-Leur beleidsregels op en vertaalt hij gewijzigde wetten en jurisprudentie. Tevens heeft hij tot taak om de kwaliteit te bewaken in het kader van MRE (een kennissysteem in het kader van de ABW) en up-date procedures.
In zijn vrije tijd is Jos Nooijens actief bij korfbalvereniging Springfield te Hoeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie