Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leidenaar kan gebruik maken van huurauto met Autodate

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Hoe doe ik mee aan Autodate?

BOUWEN EN WONEN - Sinds vorige week kan de Leidenaar gebruikmaken van Autodate: de huurauto om de hoek. Op de 26 parkeerplaatsen staan groene Opels van Huurmij en Multirent of rode Peugeots van Greenwheels. Standplaatsen zijn te herkennen aan borden met de tekst 'P Auto-date'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verhuurbedrijf dat hoort bij de parkeerplaats die het dichtst bij u in de buurt is: Greenwheels (0900-2100100) of Multirent en Huurmij (071-5310001). De parkeerplaatsen zijn als volgt verdeeld. Huurmij en Multirent: Apothekersdijk, Burggravenlaan, Doezastraat, Huigplaats, Jan van Houtkade, Ketelmeerlaan, Rapenburg, Stevensbloem. Greenwheels: Cobetstraat, Dobbedreef, Garenmarkt, Ghandistraat, Ter Haarkade, hoek Prins Hendrikplein/Mauritsstraat, Herengracht, hoek Lijsterstraat/Rijnburgerweg, Molenwerf, Oude Varkenmarkt, Oude Vest, hoek Schuttersveld/Marislaan, hoek Van der Waalstraat/Zeemanlaan.

Pinnen en wegrijden. Autodate is makkelijk en dichtbij. Foto: Wim van Noort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie