Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bogtstra blijft captain van Davis Cup team

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: (knltb@knltb.nl)
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort 16 februari 2001

TJERK BOGTSTRA CAPTAIN NEDERLANDS LEVOB DAVIS CUP TEAM 2001

Donderdagmiddag 15 februari is overeenstemming bereikt tussen Tjerk Bogtstra en de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Tjerk Bogtstra zal in de wedstrijd tegen Duitsland op 6,7 en 8 april in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch optreden als captain van het Nederlands Levob Davis Cup Team.

Daarnaast is overeen gekomen dat Bogtstra ook bij een eventueel daarop volgende ontmoeting als captain zal optreden. Hetzelfde geldt bij het behalen van de finale. Bij winst op Duitsland speelt het Nederlands Levob Davis Cup Team eind september in de halve finale een thuiswedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Frankrijk en Zwitserland.Amersfoort 13 februari 2001

Davis Cup Nederland-Duitsland in 's-Hertogenbosch

De kwartfinale om de Davis Cup tussen het Levob Davis Cup Team en Duitsland wordt op 6, 7 en 8 april in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch afgewerkt. De loting vindt op donderdag 5 april plaats in het Stadhuis. Per dag kunnen de Brabanthallen 10.000 toeschouwers huisvesten.

Voor 's-Hertogenbosch past de Davis Cup ontmoeting uitstekend in het streven om jaarlijks twee mega-evenementen op sportief en/of cultureel gebied in de stad te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn het straattheaterfestival De Boulevard, de uitreiking van de Erasmusprijs, en op sportgebied het Internationale Concours Hippique Indoor Brabant en de Heineken Trophy. 's-Hertogenbosch toont hiermee aan dat het een stad met ambities is en evenementen zoekt die passen bij de schaal en het karakter van de stad. Dit jaar staat 's-Hertogenbosch in het teken van het Jeroen Bosch Jaar.

Kaarten voor de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland en Duitsland zijn vanaf zaterdag 24 februari te verkrijgen bij alle ticketbox verkooppunten (staatsloterij verkooppunten) en te bestellen via de Ticketboxlijn 0900 - 9393 (75 ctpm) en www.ticketbox.nl.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie