Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersbesluiten week 7 Hoogvliet

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

285. Verkeersbesluiten week 7 (publicatiedatum 13 februari 2001)

16 februari 2001

De verkeersbesluiten hebben betrekking op de Korianderstraat, de Alsemstraat, de Lavasweg en de Duifhuisweg. Bezwaar aantekenen tot 27 maart 2001.

Verkeersbesluiten

Het dagelijks bestuur van de deelgemeenteraad van Hoogvliet heeft de volgende verkeersbesluiten genomen:

1. De Korianderstraat gesloten te verklaren voor vrachtauto's komend van de Max Havelaarweg.

2. Een parkeerverbod in te stellen in de Alsemstraat over een lengte van ca. 45 meter aan de oneven zijde van de weg, globaal tussen de huisnummers 45 en 65.

3. Het parkeerverbod in te trekken voor het expeditiehof Lavasweg en het weggedeelte dat uitkomt op de Alsemstraat. Dit weggedeelte is nu aangewezen als gelegenheid voor het onmiddellijk laden en lossen van goederen, op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur. Voor overige voertuigen geldt in deze periode een parkeerverbod.
4. De Duifhuisweg tussen de Kapershoekseweg en de Groene Kruisweg gesloten te verklaren voor bromfietsers rijdend in de richting van de Groene Kruisweg.

De aandacht wordt gevestigd op het volgende:

Ingevolge de Algemene Wet Bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit bezwaar aantekenen binnen een termijn van 6 weken na publicatie van dit besluit bij het dagelijks bestuur van de deelgemeenteraad van Hoogvliet, Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet. Het bezwaar dient schriftelijk gemotiveerd te worden ingediend.

Een eventueel bezwaar schorst niet de werking van dit besluit. Indien een bezwaarschrift wordt ingediend, kan de bezwaarde een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de president van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie