Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KRO-campagne-foto's geëxposeerd in The Gallery te Laren

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KRO
Zoek soortgelijke berichten
KRO

Postbus 23000
1202 EA HILVERSUM
tel.035 6713911
(kro@omroep.nl)

NIEUWS

Hilversum
16 februari 2001

KRO-campagne-foto's geëxposeerd

The Gallery in Laren presenteert in een exclusieve expositie de KRO campagne foto's 15 februari t/m 18 maart 2001 De KRO-foto's met als thema 'het gevoel dat je wilt delen' zijn niet onopgemerkt gebleven, mede door hun beeldende kracht. In The Gallery in Laren kunt u van 15 februari tot en met 18 maart nog even nagenieten van deze foto's. In deze exclusieve expositie zijn de acht originele foto's, gemaakt door Annemarieke van den Broek (1), Carli Hermès (3), Marcel van der Vlugt (4) te zien en te koop. In groot en klein formaat met een eenmalige, maximale oplage van respectievelijk 10 en 15 exemplaren, gesigneerd, gedateerd en genummerd. Interessante foto's die al het nodige hebben losgemaakt en uw aandacht zeker verdienen.

De campagne die de KRO eind vorig jaar heeft ingezet om duidelijk te maken waar zij als publieke omroep voor staat, heeft tot vele en uiteenlopende discussies geleid. Zeker ook de weigering van de grootste mediaverspreider om de zogenaamde Madonna-foto (Moeder met kind = Hoop) te verspreiden, bracht grote beroering teweeg en leidde zelfs tot vragen in de Tweede Kamer. De campagne roept ook interessante vragen op, zoals de ingrediënten 'geloof', 'hoop' en 'liefde' dat altijd doen.

De drie fotografen hebben op een geheel eigen en eigentijdse manier vastgelegd wat de KRO wil overbrengen. Geloof, hoop en liefde zijn voor velen nog altijd actuele thema's in deze multiculturele samenleving. Vandaar deze expositie die, vanwege "het gevoel dat je wilt delen", aansluit bij het beleid van The Gallery.

Zondag 18 februari om 15.00 uur wordt de expositie geopend door Sjoerd Pleijsier.

The Gallery St. Janstraat 21 - 1251 KX Laren
tel: 035-531 5418
fax: 035-538 6482
e-mail: (gallery@knoware.nl)
website: www.the-gallery.nl
openingstijden: donderdag - vrijdag - zaterdag - zondag van 13.00-17.00 uur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie