Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brandweer controleert brandveiligheid in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Brandweer controleert

Vooruitlopend op het in te voeren gebruiksvergunningstelsel heeft de Brandweer een aantal horecagelegenheden gecontroleerd op de brandveiligheid. Het doel van de bezoeken was om te onderzoeken of de zaken aan de gestelde veiligheidseisen voldoen en om voorlichting te geven over eventueel te nemen maatregelen. In alle gevallen werd ook door de eigenaren benadrukt dat de veiligheid van de bezoekers voorop staat.

Bij de gelegenheden die gecontroleerd zijn werden verschillende aanpassingen voorgesteld die voornamelijk te maken hadden met aantallen bezoekers en vluchtwegen. Om de eigenaren in de gelegenheid te stellen deze aanpassingen uit te voeren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie